Arvoa liiketoiminnallenne: aWellCare Oy

Tietoturva, jatkuvuussuunnittelu ja kilpailutuskonsultointi

Conference Room
Conference Room

press to zoom
Inside Business
Inside Business

press to zoom
City Center
City Center

press to zoom
Conference Room
Conference Room

press to zoom
 
City Center

Meistä

Yritysten elinehtona on pystyä toimimaan mahdollisimman joustavasti ja turvallisesti jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.


aWellCare Oy tukee omilla palveluillaan; tietoturva-, jatkuvuus- ja kilpailutuskonsultointipalvelut, nykyisten ja tulevien kumppaneidemme osaamista näissä haasteissa.

 
Graphic Shapes

Tietoturva- ja tietosuojatekemisessä käytämme pohjalla ISO 27001 -standardin mukaisia tavoitteita ja keinoja. Työkaluvalikoimaan kuuluu myös digitaalinen tietoturvan ja tietosuojan hallintatyökalu.

Business Graphs

Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja liiketoimintaympäristössä on elintärkeää etukäteen suunniteltu ja testattu varautumissuunnitelma, jossa on erikseen suunnitelmat yrityksen jatkuvuuden varmistamiselle, nopealle eritysitilanteista toipumiselle ja valmiuden varmistamiselle.

Business Graphs

Olette sitten joko itse kilpailuttamassa itsellenne parasta toimittajaa tai kumppania, tai haette itse uutta liikevaihtoa osallistumalla tarjouskilpailuihin, niin meiltä löytyy ideoita ja osaamista kummassakin kokonaisuudessa onnistumiseen

 

Ota yhteyttä

Alhonkaari 6, 21250 Masku

0400 709 622

Thanks for submitting!