top of page

Arvoa liiketoiminnallenne: aWellCare Oy

Tietoturva, jatkuvuussuunnittelu ja kilpailutuskonsultointi

Etusivu: Welcome
City Center

Meistä

Yritysten elinehtona on pystyä toimimaan mahdollisimman joustavasti ja turvallisesti jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.


aWellCare Oy tukee omilla palveluillaan; tietoturva-, jatkuvuus- ja kilpailutuskonsultointipalvelut, nykyisten ja tulevien kumppaneidemme osaamista näissä haasteissa.

Etusivu: About Me
Graphic Shapes

Tietoturva- ja tietosuojatekemisessä käytämme pohjalla ISO 27001 -standardin mukaisia tavoitteita ja keinoja. Työkaluvalikoimaan kuuluu myös digitaalinen tietoturvan ja tietosuojan hallintatyökalu.

Business Graphs

Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja liiketoimintaympäristössä on elintärkeää etukäteen suunniteltu ja testattu varautumissuunnitelma, jossa on erikseen suunnitelmat yrityksen jatkuvuuden varmistamiselle, nopealle eritysitilanteista toipumiselle ja valmiuden varmistamiselle.

Business Graphs

Olette sitten joko itse kilpailuttamassa itsellenne parasta toimittajaa tai kumppania, tai haette itse uutta liikevaihtoa osallistumalla tarjouskilpailuihin, niin meiltä löytyy ideoita ja osaamista kummassakin kokonaisuudessa onnistumiseen

Etusivu: Testimonials

Ota yhteyttä

Alhonkaari 6, 21250 Masku

0400 709 622

Thanks for submitting!

Etusivu: Contact
bottom of page